Bli vår neste GULL - VIP

Vår VIP kampanje gir deg verdifulle premier. Vår neste Gull VIP får et års medlemskap i vår Trampoline Park

Vår VIP Gull Kampanje

Vi gir deg din egen unike link

Første premie 50 poeng

Her vil vi gi deg et personlig profil eller det vi kaller VIP Kort som du kan bruke via mobilen. Dette kortet kan videresendes til venner elle brukes som et medium for din egen bedrift eller organisasjon med din valgte video, dine sosiale kanaler, til din favoritt e-Post og dine telefonnummer å kontakte deg på. Dine venner og kollegaer vil misunne deg denne....

VIP nivået ved 100 poeng

Ved dette nivået har du fortjent din 25% rabatt ut året. Dette virker på alle klippekort og månedskort i 2021.

VIP nivået ved 150 poeng

Ved dette nivået har du fortjent din 50% rabatt ut året. Dette virker på alle klippekort og månedskort i 2021.

VIP nivået ved 200 poeng

Når du når dine 200 poeng vil du ha muligheten til å få en 20 minutters opplevelse i vår Vex-arena er en virituell verden, hvor man gjennom syv forskjellige modus kan kjempe mot / med andre medspillere. Vår arena tillater totalt 6 spillere samtidig. De syv forskjellige modusene variere fra alle mot en, til lagspill. De mest kjente spillformatene er Deathmatch, Archery, King of the hill, Battle Royale og lagvariasjoner av disse.

VIP nivået ved 250 poeng

Når du når dine 200 poeng vil du ha muligheten til å få 2x20 minutters opplevelse i vår Vex-arena er en virituell verden, hvor man gjennom syv forskjellige modus kan kjempe mot / med andre medspillere. Vår arena tillater totalt 6 spillere samtidig. De syv forskjellige modusene variere fra alle mot en, til lagspill. De mest kjente spillformatene er Deathmatch, Archery, King of the hill, Battle Royale og lagvariasjoner av disse.

Gull VIP nivået er oppnådd på 300 poeng

Da har du endelig nådd det høyeste VIP graderingen vi pr. 2021 har laget. Du har nå fri adgang til Trampolineparken i 30 dager

Vi sender VIP kortet ditt

Skyland

Vi takker for all hjelp til å få Skyland Trampoline og VR Gaming Park til å bli den mest populære og det er en glede å få gi dere premier som ved deres arbeid har hjulpet oss til der vi er i dag. Dersom det viser seg at kampanjen har gitt store fordeler for oss, vil vi at dette også skal være en fordel for dere. Ved kampanjens slutt vil vi analysere resultatene å gi en bonus til de som virkelig har fortjent dette. Intil da stå på slik at du også havner på den listen.... :-)

Copyright Lea Amdal